NELMAR EUROFRUIT

Fructele si legumele sunt o sursa buna de vitamine si minerale, acestea va pot potoli setea si satisface foamea în acelasi timp. Ele sunt consumate de milioane de oameni sub forma de salate, supe, sucuri, gemuri si muraturi, oferindu-va toate substantele nutritive esentiale. Cu toate ca este vorba de produse sezoniere, piata actuala necesita livrare pe tot parcursul anului.

Achizitii Nelmar Eurofruit

Unul dintre scopurile noastre este de a achizitiona, vinde si promova produsele romanesti atat in tara cat si in strainatate. Fructele si legumele din Romania, de o calitate uimitoare in comparatie cu cele importate din alte zone geografice, vor fi mereu pe primul loc pentru noi.

Suntem mereu in cautare de producatori si furnizori autohtoni cu care sa incheiem contracte de lunga durata, punand astfel in valoare gustul si textura fructelor si legumelor cultívate intr-un mod cat mai natural si imbunatatite de solul bogat, clima temperata si munca istovitoare a producatorilor din tara noastra.
Daca sunteti interesat sa colaborati cu noi, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon mentionate.
Telefon: +40 258 701 101

Prima consideratie a echipei noastre o reprezinta satisfactia dumneavoastra si mentinerea unei bune colaborari in scopul unui parteneriat pe termen lung. Nelmar Eurofruit dispune de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia folosita si in ceea ce priveste formarea personalului, pentru a va oferi o calitate superioara si o prospetime optima a produselor comercializate de noi.

TOP