NELMAR EUROFRUIT

Conform studiilor efectuate, in lume sunt produse si oferite spre vanzare aproximativ 25 de milioane de tone de mere, 20 de milioane de tone de pere si peste 15 milioane de tone de struguri anual.O buna depozitare a acestora presupune un intreg proces, pornind de la momentul recoltarii, care trebuie facuta in perioada optima procesului de dezvoltare, pana la procesul de distributie catre clientul final.

Cariera ta la Nelmar Eurofruit

Cautam specialisti calificati pentru a ne consolida echipa. Daca esti o persoana dinamica, responsabila si ambitioasa, ne dorim sa faci parte din echipa noastra. Vom face tot posibilul sa va oferim un mediu de lucru cat mai placut si vom incerca sa fim cat mai atenti la nevoile voastre. Scopul companiei Nelmar Eurofruit este de a da dovada de respect si responsabilitate fata de angajatii sai, astfel încat sa poata oferi clientului produse de o calitate excelenta cu timp de livrare imbatabil si cu o calitate garantata.

Nelmar Sebes

Adresa: Str. Lucian Blaga, nr 6
(Centru, langa Hotel Leul de aur) Sebes

Nelmar Sibiu I

Cartier Strand, Strada Doljului, Nr 8, Ap.II/2

Nelmar Sibiu II

Cartier Hipodrom, Str. Nicolae Iorga;
Bl.P13, Ap.I/1
( in spatele bisericii Înălțarea Domnului
și Sfântul Ierarh Nicolae- Bldv Mihai Viteazul

Sediu Nelmar

Lancram, DN1, KM 372 + 300 FN, Jud.Alba; Telefon : +40 258 701 101 ; +40 258 701 102

TRIMITE-NE UN MESAJ

Prima consideratie a echipei noastre o reprezinta satisfactia dumneavoastra si mentinerea unei bune colaborari in scopul unui parteneriat pe termen lung. Nelmar Eurofruit dispune de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia folosita si in ceea ce priveste formarea personalului, pentru a va oferi o calitate superioara si o prospetime optima a produselor comercializate de noi.

TOP