Nelmar Eurofruit

este o Societate Comerciala infiintata in anul 2015 care pune la dispozitia clientilor sai personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de perspectivele existente. Obiectivul nostru principal este sa livram comenzi cu rapiditate si sa asiguram clientului nostru o mare diversitate de sortimente.

La noi calitatea conteaza!

Centrul de distributie se afla in judetul Alba, la jumatatea distantei intre Sebes si Alba Iulia, la doar 10-15 minute de centrul ambelor orase, avand acces de pe DN1, si de asemenea la 10 minute distanta de nodul rutier al autostrazilor Sebes – Cluj si Sibiu - Deva. Depozitul, constructie noua fiind, este spatios si format din hala, zona de receptie- încarcare, camere frigorifice, zona de logistica, parcare si birouri.

Nelmar Eurofruit are ca scop principal utilizarea celor mai performante tehnologii prin care fructele si legumele proaspete si perisabile se depoziteaza in conditii de mediu bine definite pentru a prelungi perioada de depozitare si comercializare. Pentru indeplinirea acestui obiectiv ne mandrim cu o echipa care pune pret in primul rand pe calitate, profesionalism si promptitudine.

• OMOGENITATEA
conţinutul fiecărui ambalaj, trebuie să fie omogen şi să cuprindă legume sau fructe de aceeaşi origine,varietate, soi sau tip comercial şi calitate
• AMBALAREA
fructele şi legumele trebuie să fie ambalate astfel încât să fie protejate corespunzător. Materialele utilizate în interiorul ambalajului trebuie să fie noi,curate şi de calitate,astfel încât să evite producerea oricărei vătămări externe sau interne a produsului. Dacă fructele sau legumele sunt învelite,trebuie să se folosească hârtie subţire, uscată, nouă şi inodoră
• ETICHETAREA - fiecare ambalaj trebuie etichetat individual, în mod vizibil

Prima consideratie a echipei noastre o reprezinta satisfactia dumneavoastra si mentinerea unei bune colaborari in scopul unui parteneriat pe termen lung. Nelmar Eurofruit dispune de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia folosita si in ceea ce priveste formarea personalului, pentru a va oferi o calitate superioara si o prospetime optima a produselor comercializate de noi.

TOP