NELMAR EUROFRUIT

In scopul furnizarii unor servicii de calitate superioara, tinem cont de respectarea mai multor reguli importante. O regula importanta, de la care nu facem rabat, este ambalarea corespunzatoare a produselor.


ECHIPA NOASTRA

De-a lungul timpului am reusit sa construim o echipa calificata corespunzator, o echipa de specialisti,carora le face placere sa lucreze impreuna pentru a-si satisface clientii.Scopul companiei NelmarEurofruit este de a da dovada de respect si responsabilitate, astfel încat sa poata oferi produse de o calitate excelenta cu timp de livrare imbatabil si cu o calitate garantata.

Va stam la dispozitie

Cu un centru modern de distributie si o flota de transport, NelmarEurofruit a atras aprecierea clientilor prin promptitudine si seriozitate.

Echipa noastra va sta la dispozitie la urmatoarele numere de telefon/e-mail :
•Telefon: 0040 258 701 101
•Fax: 0040 258 701 100
•E-mail: office@nelmar.eu

Prima consideratie a echipei noastre o reprezinta satisfactia dumneavoastra si mentinerea unei bune colaborari in scopul unui parteneriat pe termen lung. Nelmar Eurofruit dispune de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia folosita si in ceea ce priveste formarea personalului, pentru a va oferi o calitate superioara si o prospetime optima a produselor comercializate de noi.

TOP