NELMAR EUROFRUIT

Fructele si legumele sunt o sursa buna de vitamine si minerale, acestea va pot potoli setea si satisface foamea în acelasi timp. Ele sunt consumate de milioane de oameni sub forma de salate, supe, sucuri, gemuri si muraturi, oferindu-va toate substantele nutritive esentiale. Cu toate ca este vorba de produse sezoniere, piata actuala necesita livrare pe tot parcursul anului.

Logistica Nelmar Eurofruit

Organizarea eficienta a logisticii interne si externe a firmei noastre este unul dintre criteriile de baza care ne ajuta la indeplinirea obiectivului nostru de a asigura o calitate deosebita produselor oferite clientilor nostri. Fiind vorba de produce perisabile, cel mai important lucru in ceea ce priveste achizitia, transportul, depozitarea si livrarea produselor noastre, este lipsa incidentelor care sa intarzie acest proces iar departamentul Logistica Nelmar se va ocupa de acest aspect.

Nelmar Eurofruit va ofera o gama variata de produse , supuse unui sistem foarte riguros de control al calitatii, produse care respecta cu strictete standardele cele mai inalte. Specialistii recomanda consumul a cel putin 400 de grame de fructe si legume pe zi.Scopul nostru principal este sa furnizam cele mai bune soiuri de fructe, productie calitate superioara. Pentru aceasta, produsele prezentate de catre noi spre comercializare sunt ambalate si etichetate corespunzator. Etichetarea produselor se realizeaza cu substante nontoxice, ceea ce ofera o siguranta maxima consumatorilor.

Prima consideratie a echipei noastre o reprezinta satisfactia dumneavoastra si mentinerea unei bune colaborari in scopul unui parteneriat pe termen lung. Nelmar Eurofruit dispune de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia folosita si in ceea ce priveste formarea personalului, pentru a va oferi o calitate superioara si o prospetime optima a produselor comercializate de noi.

TOP