NELMAR EUROFRUIT

Fructele si legumele sunt o sursa buna de vitamine si minerale, acestea va pot potoli setea si satisface foamea în acelasi timp. Ele sunt consumate de milioane de oameni sub forma de salate, supe, sucuri, gemuri si muraturi, oferindu-va toate substantele nutritive esentiale. Cu toate ca este vorba de produse sezoniere, piata actuala necesita livrare pe tot parcursul anului.

NOUTATI

Pe masura ce nivelul de trai al oamenilor a crescut, cerintele calitatii fructelor si legumelor sunt din ce in ce mai mari. Oamenii nu doresc numai prospetime si siguranta, au nevoie si de aroma lor naturala, precum si de o cat mai mare valoare nutritiva.
Acest site contine pe langa informatii utile legate de activitatea noastra si o multitudine de sfaturi utile cu privire la importanta consumului de fructe si legume, precum si a metodelor de pastrare. Chiar daca nu putem stopa deteriorarea lor, avem la dispozitie o serie de procese tehnologice prin care reusim sa prelungim perioada de depozitare. Multi factori sunt implicati în depozitarea pe termen lung a fructelor si legumelor proaspete. Succesul depinde de faza pregatitoare care implica recolta, precum si tehnica de stocare utilizata.
Sfatul nostru, atat pe plan industrial cat si pe plan individual, este sa nu depozitati fructele si legumele impreuna. Fructele si legumele emit in mod natural un gaz inodor, inofensiv si fara gust, numit etilena (agentul de maturare). Anumite fructe produc etilena in cantitati mai mari decat altele. Fructele care dau niveluri ridicate de etilena pot coace prematur si pot strica legumele din jur.

SPONSORIZARI
Incepand cu anul 2015 am dorit sa contribuim la bunastarea catorva dintre comunitatile din imprejurimi, facand unele donatii pentru a ajuta si bucura persoanele mai putin favorizate in preajma sarbatorilor, de exemplu: Caminul pentru persoane varstnice din Sebes, Asociatia Sfanta Veronica din Dumbrava, Parohia ortodoxa romana Rahau, Asociatia Filantropia ortodoxa Sebes, Caritas Alba Iulia, Primaria Alba Iulia, Primaria Sebes, etc.

Prima consideratie a echipei noastre o reprezinta satisfactia dumneavoastra si mentinerea unei bune colaborari in scopul unui parteneriat pe termen lung. Nelmar Eurofruit dispune de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia folosita si in ceea ce priveste formarea personalului, pentru a va oferi o calitate superioara si o prospetime optima a produselor comercializate de noi.

TOP