NELMAR EUROFRUIT

Fructele si legumele sunt o sursa buna de vitamine si minerale, acestea va pot potoli setea si satisface foamea în acelasi timp. Ele sunt consumate de milioane de oameni sub forma de salate, supe, sucuri, gemuri si muraturi, oferindu-va toate substantele nutritive esentiale. Cu toate ca este vorba de produse sezoniere, piata actuala necesita livrare pe tot parcursul anului.

POLITICI DE CALITATE

Criteriul dupa care ne ghidam pentru a avea clienti multumiti, il reprezinta calitatea superioara a produselor oferite. Toate produsele companiei noastre intrunesc standardele UE de siguranta si igiena. Scopul nostru este de a obtine cea mai buna calitate si de a oferi servicii excelente clientilor nostri.
Nelmar Eurofruit reuseste sa realizeze un echilibru intre cererea si oferta de fructe si legume pentru a putea satisface nevoile tuturor consumatorilor, furnizand in timp optim comanda solicitata. Toate produsele comercializate de noi se caracterizeaza prin doua cuvinte,„calitate garantata”.
Conform ultimelor proiecte normative, fructele si legumele trebuie impartite pe categorii în functie de calitatea, soiul, aspectul si forma acestora. Acestea trebuie să fie: intregi, sanatoase, curate, fara deteriorari cauzate de daunatori, fara umezeala externa anormala, fara miros sau gust strain. Starea produselor trebuie sa le permita: sa reziste la transport, la manipulare si sa ajunga in stare satisfacatoare la locul de destinatie. Ambalajul trebuie sa fie etichetat corespunzator, cu date despre originea produsului si numele complet al tarii de origine.

Prima consideratie a echipei noastre o reprezinta satisfactia dumneavoastra si mentinerea unei bune colaborari in scopul unui parteneriat pe termen lung. Nelmar Eurofruit dispune de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia folosita si in ceea ce priveste formarea personalului, pentru a va oferi o calitate superioara si o prospetime optima a produselor comercializate de noi.

TOP