NELMAR EUROFRUIT

Atentia oferita de noi manipularii si depozitarii este primordiala, fiecare produs avand nevoie de un proces diferit. Sistemele de depozitare cu atmosfera controlata mentin nealterate caracteristicile organoleptice ale produselor si reduc pierderile datorate agentilor patogeni. Acestea pot fi pastrate in acest tip de depozit pentru o perioada indelungata, fara a se deteriora.

VALORI & MISIUNE

Nelmar Eurofruit are ca scop principal utilizarea celor mai performante tehnologii prin care fructele si legumele proaspete si perisabile se depoziteaza in conditii de mediu bine definite pentru a prelungi perioada de depozitare si comercializare. Pentru indeplinirea acestui obiectiv ne mandrim cu o echipa care pune pret in primul rand pe calitate, profesionalism si promptitudine.

Prima consideratie a echipei noastre o reprezinta satisfactia dumneavoastra si mentinerea unei bune colaborari in scopul unui parteneriat pe termen lung. Nelmar Eurofruit dispune de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia folosita si in ceea ce priveste formarea personalului, pentru a va oferi o calitate superioara si o prospetime optima a produselor comercializate de noi.

TOP